|
 |
« : 03-09-2008, 12:01:22 » |
|
SONSUZA DEK
Sen ve ben Sonsuzluktaki ışık hızına hareket etmek Bu gece o gece Kendinden geçmenin tam ortasında bana katılmak Etrafında dönen müziğin ritmini ve melodisini hisset Etrafında dönen
Seni oraya götüreceğim Bu yüzden ben buradayken korkma bebeğim Her yere gidebiliriz Ama ilk fırsatta elime tut ve benimle gel
Hayatım boyunca bu tek geceyi beklemiş gibiyim Sen, ben ve dans pisti olacak Çünkü sadece tek bir gecemiz var Zevkin iki katı, eğlencenin iki katı Ve sonsuza dek dans Sonsuza dek dans pistinde
Bir başka seviyedeymişiz gibi hissediyorum Aşkımız birbirine sarılmış gibi hissediyorum İki isyankar olabiliriz Sen ve ben kuralları çiğniyoruz, sen ve ben Bütün yapman gereken beni izlemek Ayaklarımla neler yapabildiğime bak Bebeğim içimdeki tempoyu hisset Ön sırayı alabilirsin Bana güvenmene ihtiyacım var Benim gibi
Hayatım boyunca bu tek geceyi beklemiş gibiyim Sen, ben ve dans pisti olacak Çünkü sadece tek bir gecemiz var Zevkin iki katı, eğlencenin iki katı Ve sonsuza dek dans Sonsuza dek dans pistinde
Çok uzun bir yol çok yüksek bir yer Senin kalbine girmek için bir melek gönderiyorum Nereden geldin? Beni çözdün Gözlerine bakıyorum bana söyletiyorsun Ne güzel bir bayan eğerler yok ve’ler ya da belkiler yok Kalbimin ve ruhumun akıl almaz olduğunu fark ediyorum Beni seven başka kimse yok Ve düşmene asla izin vermeyeceğim
Hayatım boyunca bu tek geceyi beklemiş gibiyim Sen, ben ve dans pisti olacak Çünkü sadece tek bir gecemiz var Zevkin iki katı eğlencenin iki katı Ve sonsuza dek dans Sonsuza kadar dans pistinde
|